Selecteer een pagina

In ons voortdurende streven om u te ondersteunen bij het vastleggen van uw wensen en voorkeuren, biedt de Nabestaandenmap een uitgebreide reeks gratis wilsverklaringen aan. Deze documenten zijn ontworpen om u te helpen bij het specifiek vastleggen van uw medische voorkeuren en andere belangrijke beslissingen. Laten we eens dieper ingaan op de verschillende soorten wilsverklaringen die beschikbaar zijn, allemaal te downloaden via onze website.

1. Behandelverbod: Uw Regie over Medische Zorg

Een behandelverbod, ook wel bekend als een niet-behandelverklaring, is een krachtig document waarmee u specifiek kunt aangeven welke medische behandelingen u niet wenst te ontvangen in bepaalde situaties. Dit kan variëren van agressieve levensreddende maatregelen tot specifieke medicamenteuze behandelingen. Door een behandelverbod op te stellen, kunt u de controle houden over de zorg die u wel of niet wilt ontvangen.

Download Gratis Behandelverbod

2. Euthanasieverklaring: Duidelijke Richtlijnen voor Uw Levenseinde

De Euthanasieverklaring is een document waarin u specifiek aangeeft onder welke omstandigheden u euthanasie zou willen overwegen. Het omvat duidelijke richtlijnen en voorwaarden die moeten worden voldaan voordat deze beslissing wordt genomen. Het is bedoeld om uw intenties met betrekking tot levensbeëindiging helder en juridisch bindend vast te leggen.

Download Gratis Euthanasieverklaring

3. Verklaring Niet-Reanimeren: Uw Keuze voor Levensreddende Maatregelen

De Verklaring Niet-Reanimeren is van toepassing in situaties waarin u niet wenst te worden gereanimeerd. Het document bevat specifieke instructies aan medisch personeel om af te zien van reanimatiepogingen, zelfs als dit technisch mogelijk is. Hiermee bepaalt u uw wensen met betrekking tot levensreddende maatregelen op een expliciete en bindende manier.

Download Gratis Verklaring Niet-Reanimeren

4. Formulier Volmacht: Wijs Uw Vertegenwoordiger Aan

Het Formulier Volmacht is een essentieel onderdeel van uw zelfbeschikking. Hiermee kunt u een vertegenwoordiger aanwijzen die namens u beslissingen kan nemen als u zelf niet meer in staat bent dit te doen. Deze persoon wordt uw gemachtigde en speelt een cruciale rol bij het waarborgen dat uw wensen worden gerespecteerd.

Download Gratis Formulier Volmacht

Uw Gids naar Zelfbeschikking: Download Nu

Deze reeks wilsverklaringen is ontworpen om u de mogelijkheid te bieden uw voorkeuren en wensen nauwkeurig vast te leggen. Door deze documenten te downloaden en in te vullen, neemt u actief deel aan het vormgeven van uw medische zorg en beslissingen rondom levensbeëindiging.

Onthoud dat het belangrijk is om regelmatig uw wilsverklaringen te herzien en bij te werken om ervoor te zorgen dat ze nog steeds overeenkomen met uw actuele wensen en levensomstandigheden.

Met de Nabestaandenmap heeft u de tools in handen om zelfbeschikking te waarborgen en gemoedsrust te bereiken. Bestel vandaag nog de Nabestaandenmap en ontvang de wilsverklaringen formulieren gratis bij uw bestelling. U kunt ook afzonderlijk de wilsverklaringen downloaden die relevant zijn voor uw situatie en zo de controle over uw toekomst in eigen hand nemen. Hieronder kunt u alle wilsverklaringen gratis downloaden (in plaatst van afzonderlijk).

Download Gratis Wilsverklaringen

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van de wilsverklaringen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar zelfbeschikking en gemoedsrust.