Selecteer een pagina

Verzending & bezorging

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

In Nederland kunt u uw bestelling binnen 5 werkdagen verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 4-6 werkdagen. Bij elke verzending ontvang u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u de status van uw bestelling online “volgen”. Is uw bestelling niet binnen de genoemde tijd binnen, neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail via info@nabestaandenmap.nl

 

Op welke manier wordt mijn bestelling bezorgd?

Zendingen binnen Nederlands worden bezorgd met PostNL. Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent, laat de postbode een kennisgeving achter. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag.

 

Kan ik mijn bestelling bij iemand anders laten bezorgen?

U kunt uw bestelling laten leveren op een alternatief adres, door te kiezen voor ‘ander afleveradres’. Hier kunt u het gewenste adres ingeven.