Selecteer een pagina

Veiligheid & privacy

Wij zijn van mening dat het beschermen van informatie die ons is toevertrouwd door onze klanten, onderdeel van onze verantwoordelijk is. Dit geldt onder meer voor persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft zoals bijv. naam, adres en geboortedatum. De gegevens worden opgeslagen binnen het concern Nabestaandemap.nl en worden niet aan derden verkocht. Nabestaandemap.nl maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het bestelproces en bij contactformulieren.

Privacy op internet en cookies

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Deze gegevens kunnen door ons worden gebruikt in het kader van fraudepreventie en het bestrijden, voorkomen en opsporen van (pogingen tot) strafbare gedragingen. Daarnaast bewaren en gebruiken wij deze gegevens om de navigatie, bezochte pagina’s en de al dan niet bestelde artikelen van onze website te analyseren. Wij kunnen u aan de hand van deze analyse informeren over aanbiedingen, of productinformatie die voor u interessant zouden kunnen zijn, en de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze website en e-mails verbeteren. Voor gepersonaliseerde aanbiedingen maakt Nabestaandemap.nl ook gebruik van diensten van derden, waaronder zoekmachines. Indien Nabestaandemap.nl deze gegevens wil koppelen aan uw gegevens die reeds bekend zijn bij Nabestaandemap.nl zal vooraf toestemming worden gevraagd. Om onze dienstverlening en site te optimaliseren en u gericht te kunnen informeren over interessante aanbiedingen of producten, wordt via onze website eveneens zogenaamde cookies op uw computer geplaatst.

 

Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP):

De privacy en veiligheid staat bij NABESTAANDEMAP.NL voorop. Het is daarom belangrijk te weten dat uw persoonlijke gegevens alleen voor u inzichtelijk zijn. NABESTAANDEMAP.NL staat er ook 100% voor in dat wij uw gegevens zorgvuldig behandelen en verwerken. Hiervoor is NABESTAANDEMAP.NL ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer…….

NABESTAANDENMAP.NL heeft de doelen waartoe zij gegevens verwerkt, de beveiligingsmaatregelen waarmee zij de gegevens beschermt en de type gegevens welke worden verwerkt in het kader van de bedrijfsvoering gemeld. Deze zijn zodoende getoetst en goedgekeurd door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer

Deze overheidsinstantie controleert ons op de juistheid van verwerking van gegevens.

Verkoop van persoonlijke data, of van de NAW-gegevens, is absoluut verboden en daarom absoluut uit den boze.

 

Links

De website van Nabestaandemap.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.